Ik ondersteun mee!

Leuk dat je de Tuin van Adem en Eten een warm hart toedraagt!

Zo zijn er wel meerdere mensen die de tuin financieel helpen doen groeien. Om de tuin in volle bloei te zetten hebben we vele handjes alsook ongeveer 10.000 Euro nodig.

Met de handen helpen? Kijk eens op onze vrijwilligers-pagina en contacteer ons.

Financieel steunen? U kan ons helpen door te storten op het rekening nummer BE 53 3631 9830 8153. Een bedanking volgt zeker. Zo verrasten we in september onze sponsors met een boeketje bloemen uit de Tuin, geleverd aan huis. In december werden onze sponsors ter bedanking vermeldt in een filmpje. Wenst u liever anoniem te blijven dan kan dat uiteraard ook.

Vanaf een steunbedrag van 500 euro wordt uw naam op een subtiele manier in het bos vermeld en krijgt u een vermelding bij de sponsors op de website. Vul onderaan uw gegevens in.

TIP! Je kan eventueel ook een doorlopende opdracht maken van 10 euro per maand, dan groeit de tuin mee op het ritme van de natuur, gestaag maar zeker. 

Registreer je hier:

Ik wil helpen in de tuin
Ik wil financieel helpen (rekeningnummer: BE53 3631 9830 8153)

Ik wil gecontacteerd worden.

Je kan ons ook steunen via TROOPER!

Via een kleine moeite kan ook jij een wereld van verschil maken voor de Tuin van Adem en Eten!

Hoezo? We zijn vanaf nu te vinden op Trooper, een platform die meer dan 600 webwinkels verenigt met een heleboel goede doelen. Koop je iets online in één van de aangesloten winkels, dan gaat er een klein bedrag naar Tuin van Adem en Eten. Dit zonder dat het je een cent meer kost!

Neem een kijkje op onze trooperpagina https://trooper.be/tuinvanademeneten en zoek je favoriete webwinkel. Ga voortaan standaard via deze weg naar je webwinkel, dan komt je steun automatisch, via Trooper, bij de Tuin van Adem en Eten terecht! Bedankt voor jouw steun!